Nováček Serie A by rád získal z Getafe útočníka Borju Mayorala

2024. 06. 20. 08:23    
Čas čtení: < 1 minuta

foto: Getty Images

20. 6. 2024 – Borja Mayoral, nebývale talentovaný španělský útočník, by mohl brzy zamířit do italského klubu Como 1907

Mayoral, narozený 5. dubna 1997 v madridské Parle, začal svou kariéru v mládežnických týmech Realu Madrid, kde se postupně propracoval až do prvního týmu. Během svého působení v královském klubu však čelil tradičně silné konkurenci, což vedlo k jeho opakovaným hostováním v jiných klubech, včetně Wolfsburgu, Levante či AS Řím. Přestože se mu často dařilo prokazovat svůj potenciál, nedostal tolik příležitostí, kolik by si zasloužil.

Como 1907, klub sídlící v krásném městě v Lombardii, se v posledních letech snaží o postupný růst a stabilizaci své pozice v italském fotbale. Přestup Mayorala by mohl být klíčovým krokem v jejich plánu na posílení útočné linie a zlepšení ofenzivní produktivity týmu. Navíc příchod takového hráče by mohl přilákat více fanoušků a zvýšit celkovou marketingovou atraktivitu klubu.

Pro Mayorala by tento přestup mohl znamenat novou příležitost k pravidelnému hernímu vytížení a možnost ukázat, co v něm opravdu dřímá. Como 1907 by mu mohlo nabídnout prostředí, kde by mohl být jednou z klíčových postav týmu, což je pro jeho další kariéru klíčové.

V případě, že by přestup opravdu proběhl, mohl by to být významný krok ve Španělově kariéře. Tým by na druhé straně získal slibného útočníka s bohatými zkušenostmi z různých ligových soutěží.

autor: Mirek Dušek